+31627389777 info@alledagenbv.nl

Bus-installaties

“Ik kan niet altijd even goed uitleggen waarom die bussen zo gaaf zijn om te monteren. Ik vind die uitdaging lekker en houd ontzettend van de laagdrempelige collega’s.”

~(Top) Monteur Thijs ~

Bus-Installaties

De bussen worden steeds gekker, vroeger moest je simpelweg een kaartje kopen waar een gaatje doorheen geprikt werd. Een stadsbus reed nog gewoon 3 km op 1 liter, tegenwoordig hebben we elektrische bussen met laadpalen, kennen we allemaal de OV-Chipkaart en gaat dit alleen maar technischer worden. 

Door deze technische storm aan innovatie en verbeteringen, blijven de bussen in ontwikkeling. Helaas kan een bus niet elke 3 jaar ingewisseld worden voor een nieuwer model, zodoende willen wij een ieder wie het nodig heeft van dienst zijn in de technische uitdagingen die hierbij komen kijken.

 

Wat bieden wij aan?

Volledig ontzorgen

Locatie en personeel nodig? 

Vertel ons het probleem, leg deze voor en draag hem over. Wij komen met een plan, locatie en personeel om dat probleem op te lossen. Hoe gekker het probleem, des te harder wij lopen.

Uitnodiging op depot of locatie

Zelf een locatie/depot waar de mankrachten tekort komen? Laat ons maar aanvliegen, we kunnen op kort termijn zowel op- als afschalen en zijn door heel NL en EU inzetbaar. Wel handig om van te voren even de uitdaging door te spreken, kunnen we de juiste monteurs/specialisten aanwijzen. 

Onderhoud, reparatie en certificeringen

Onderhoud of een reparatie aankomende waar de planning een beetje scheef om loopt? Leg het gerust bij ons neer, geeft toch wat meer ademruimte.

En als het gaat om elektrische bussen (NEN-9140 VP/VOP) of andere specifieke certificeringen welke benodigd zijn; wij doen ons personeel opleiden en omscholen. Alles is mogelijk. 

 

Waar komen jullie ineens vandaan?

Het is verhaal van Alle Dagen in de bus-installaties is eigenlijk vrij simpel, via een gezond netwerk net op de juiste plek in de juiste tijd. Hier kwamen we onszelf tegen op een positieve manier: ‘Best leuk dit’. 

Zodoende gaan uitbouwen; specialisten en mensen met veel ervaring aangetrokken, hiernaast mensen geparkeerd met affiniteit of een bak aan interesse. Tot nu toe een zeer succesvolle combinatie waar je gedrevenheid met specialisme laat combineren tot een nieuwe generatie topmonteurs wie weten wat ze doen. 

Een klant is erg belangrijk, maar zijn wij ook heel erg zuinig op onze monteurs, zodoende werken wij met hotels, vergoedingen en toeslagen, alles om hen een prettige werkdagen te bezorgen. Want ja, de uitspraak is vast bekend: “Een monteur zonder gemaar; dan is de bus snel klaar”.  

Kelvin
× Direct contact opnemen? App!