+31627389777 info@alledagenbv.nl

Technisch personeel nodig?

“Kennis is heel belangrijk, maar vergeet nooit: Kennissen zijn belangrijker. En daarbij wordt er veel te weinig gelachen in deze wereld. Houd het luchtig.”

~Erik~

Technisch Personeel

We hebben de titel een beetje algemeen gelaten. Dit omdat alles waarbij handen en hersenen samen komen; wij wel raadt mee weten. 

In de loop van de jaren hebben wij via via genoeg handen mogen schudden, relaties opgebouwd en vooral erg veel gelachen waardoor wij vaak wel de juiste naam aan een organisatie of klus kunnen koppelen.

En in de wereld van techniek kan iemand met enige aansluitende ervaring en kennis altijd wel het kunstje leren, soms moeten we creatief zijn om de eisen en doelen te bereiken! 

Kom gerust langs! Of nodig ons uit, we zijn immers erg graag op pad. Misschien kunnen we jullie niet helpen, maar hebben we wel weer de hand geschud en er een kennis bij! 

 

Waar bieden wij nu mensen aan?

Zonwering

We ondersteunen andere dealers met het opzetten van hen eigen personeel of simpelweg uit de brand helpen met (ingewikkelde) installaties waar tekort is aan personeel.

(Elektrische) Bussen

Los dat dit een groot onderdeel is voor ons bedrijf, lenen wij ook personeel uit aan collega-installateurs in de bussenwereld. Je moet elkaar immers soms een beetje helpen!

Liften

In de wereld van de liften hebben wij een mooi netwerk aan monteurs wie graag installateurs willen ondersteunen, daarbij ook een scala aan jonge monteurs beschikbaar wie het vak willen leren. Dat laatste hebben we alle begrip voor, is ook een mooi staaltje techniek!

Wat heeft u nodig?

U heeft een probleem/wens en wij hebben hopelijk de oplossing en kennissen om het waar te maken. En als ons het even niet lukt nu, dan hopelijk morgen wel!

En dit werkt wederzijds, eenmaal een kennis; kunnen we ook bellen als we wat nodig hebben of iemand hebben wie wat nodig heeft!

Het begin is er pas als we elkaar een beetje kennen, bel of mail ons voor een afspraak. We drinken de koffie graag zwart ☕

Kelvin
× Direct contact opnemen? App!