+31627389777 info@alledagenbv.nl

Stichting Alle Dagen Racing

Next: Vrijdag 17 maart 2023

~Circuit Zandvoort ~

Junkyard racing

Altijd al willen racen op een circuit met je eigen auto maar lijken al die officiele races jou te duur en te serieus? Dan is de Junkyardrace precies iets voor jou! Koop een barrel van maximaal €500 en doe mee aan de Junkyardrace. Een ééndaagse endurance race waar gezelligheid en veiligheid voorop staan. Een geldig rijbewijs is voldoende, geen racelicentie nodig.

Bovenstaande hebben we al vijf keer gedaan, nu twee auto’s in bezit, één in beheer en twee bij ons in onderhoud (collega/zusteronderneming). Benieuwd of je keer kan meerijden, onderdeel kan uitmaken?

Vragen kan altijd!

 

Waarmee racen wij?

Vanneau Racing - The BeasTT

Audi TT – 1.8 Turbo – 300 PK – JYR Divisie I – Livery ‘American’

Kampioensauto waarbij wij volledig verantwoordelijk zijn voor het onderhoud en het race-klaar maken. Dit is een apparaat waar men U tegen zegt… Maar pas wel op; ze brult een beetje.

Alle Dagen Racing 1 - 206 GTI

Peugeot 206 GTI – 2.0 – 150 PK – JYR Divisie II – Livery ‘Gulf’

Een heerlijke raceauto; echt sturen en vermogen in extreem goede balans. Dit is er één waarbij de bestuurder kan bepalen of deze auto wint in het klassement. Zodoende strijden we mee, maar pakken we alleen de beker als we foutloos zijn. Vinden we lastig…

Alle Dagen Racing 2 - Training/Dummycar

Volvo S40 – 2.0 – 130 PK (?) – JYR Divisie II – Livery ‘Spyker’

Dit is waar we mee zijn begonnen, een slagschip van een voertuig. Niet van de weg te krijgen, een fantastische auto waar je fouten in kan en mag maken. Geweldig voor een ieder om de sport en baan te leren kennen. De motor is niet kapot te krijgen en dit apparaat blijft altijd rijden. Zodoende eindigd deze veelal voorop omdat bij de andere teams dingen stuk gaan of men niet kan rijden…

Meedoen of kijken?

Meerijden is veelal wel gereserveerd voor sponsoren, monteurs, ondersteunend personeel en ons vaste klanten bestand. Maar je mag het altijd proberen, gewoon pak aan trekken en zeggen dat je erbij hoort, voor je het weet rij je door de Arie Luyendijkbocht!

Gelukkig is kijken veelal gratis en vaak een ieder welkom. Vraag gerust raak als er interesse is. In de pit is het vaak al spannend zat!

Bel of mail gerust indien vragen!

Kelvin
× Direct contact opnemen? App!